Pro România ține cu România!


60455104_2276529242664040_1578202539122229248_n

Alegerile europarlamentare sunt despre România în care vrei tu să trăiești, despre România în care ne putem crește copiii, despre a pune această Românie în primul rând. Ne dorim o Românie optimistă, pozitivă, a oamenilor buni și devotați.

 

„Guvernarea PSD e cea mai proastă din ultima sută de ani. Oamenii trebuie să voteze pe 26 Mai” – Ștefan Bănică Jr. 

 

În timp ce  camarila sinistră  dragnea&plumb  valcov&dan  dancila&jivan&co  insistă să perpetueze abuzurile în teritoriu, continuând să amenințe oamenii cu pierderea locului de muncă ( mimând social-democrația ), în timp ce ei, odraslele lor și partenerii lor de afaceri, aplaudacii lor se-mbuibă din banul public… noi, luptătorii, noi, ProRomânia, adevărații social-democrați, continuăm să informăm corect oamenii, suntem  singurii în stare să schimbăm lucrurile în bine, suntem șansa schimbării în Bine pentru toți românii, pentru România! PSDragnea a ridicat hoția, corupția, abuzul, minciuna la rang de virtuți – de aici nemulțumirile îndreptățite ale românului de rând.

 

 

Votează PRO România!

 

26 mai – ziua FĂRĂ Dragnea!

 

„România merită mai mult! Mult mai mult decât să fie condusă de Dragnea și Carmen Dan care au dus ,,dragostea“ de români la un nivel de neimaginat într-o țară democrată: cine nu strigă Dragnea Președinte are parte de o plimbare cu duba…. Ceea ce s-a întâmplat la Topoloveni trebuie să rămână în conștiința românilor ca un exemplu clar de început de instaurare a dictaturii… E prea mult… Hai la vot…” – Mihai Tudose

Organizația Femeilor Pro România Caraș-Severin și Tineretul Pro România Caraș-Severin, în piețe,  pe străzi, din poartă-n poartă, pretutindeni – continuăm campania! Suntem de neoprit!!

 

 

26 mai – ziua FĂRĂ #dragnea! Cărășenii sunt #ProRomânia Mereu alături de cetățean! Echipa #ProRomania susține oameni competenți în Europa! 

 

Mereu alături de cetățean! Echipa #ProRomania susține oameni competenți în Europa! Să votăm PRO ROMÂNIA.. 💙💛❤️

 

 

 

Un vot pentru PRO România la alegerile europarlamentare înseamnă un vot pentru Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose, Iurie Leancă și pentru o echipă de profesioniști. Este un vot pentru o echipă care ține cu țara, un vot pentru a rămâne în UE.

 

Votează PRO România pe 26 mai, poziția 3 pe buletinul de vot.

PRO România Ține cu România!

Fii PRO pe 26 mai! 🇷🇴🇪🇺

 

 

Un gând despre „Pro România ține cu România!

  1. Pingback: „Fifi” pe care și-o asumă: Liviu, bufonul Codrin.. ș.a. | Sfinxul

Lasă un comentariu