Școala de Vară de la Eforie Nord s-a încheiat. Povestea #PROTineret continuă!


Adrian Tutuianu: Tinerii reprezinta resursa de crestere a Pro Romania

 Scoala de Vara a Tinerilor PRO Romania, organizata in aceste zile la Eforie Nord, s-a concretizat intr-o dezbatere deschisa despre reconstructia partidului, despre nevoia de organizare, despre asumarea unor valori foarte clare care sa ne defineasca in ochii oamenilor, despre situatia politica actuala, despre aliante politice, despre viitor, despre 2024.

Între 3 şi 5 septembrie 2021, la Eforie Nord, judeţul Constanța, a avut loc a II-a ediție a Şcolii politice de Vară.

Au fost dezbătute subiecte de interes: situația politică actuală, probleme din administrațiile locale, mesaje și acțiuni viitoare.

În cadrul acestui eveniment s-au dezbatut subiecte de interes pentru tânăra generație, de la educație la cultură și de la planul de carieră până la subiectul atragerii de fonduri europene. Tinerii membrii ai PRO România  au învăţat cum să iniţieze un proiect european de la concept până la finanţare, lectorii prezenţi în cadrul evenimentului fiind specialişti în atragerea de fonduri europene cu o experiență acumulată în special în perioada 2012-2015, atunci când România a avut una dintre cele mai bune rate de absorbţie a acestor fonduri.

În cadrul Școlii de Vară au fost prezenţi și seniorii partidului: Adrian Țuțuianu, Alin Văcaru, Gabriela Podașcă și Marian Neacșu. Aceștia au prezentat viziunea despre reconstrucție și strategie a partidului nostru. De asemenea, tinerii PRO România au dezbătut și au votat regulamentul de organizare și funcționare internă și a fost prezentat  un raport cu privire la starea din domeniul Tineretului în anul 2020-2021.

Andrea Mărgan, coordonator al Pro România Tineret Caraș-Severin:

„Vreau să le mulțumesc în primul rând seniorilor partidului Pro Romania, care au fost alături de noi în cadrul acestei Scoli politice de vara – una foarte reușită – din toate punctele de vedere. Le mulțumim pentru susținere, pentru implicare și îndrumare, pentru ideile lor de dezvoltare a partidului pe care le vom pune, cu siguranță, în practică.

Rolul de coordonator de tineret al judetului este unul foarte important pentru mine. Pentru ca reconstrucția partidului poate începe, chiar de mâine. Le mulțumesc în mod special celor care au avut cea mai mare încredere în mine:

Adina Pasere  – Coordonator al Filialei de Femei Caransebes, impreuna cu Organizatia de Femei  Caras-Severin. Este meritul lor că au dezvoltat Organizatia, au creat aici o mare familie si o echipă minunată.

Nu în ultimul rând, îi mulțumesc președintelui Miroslav Stanici  pentru tot ceea ce face, pentru toate eforturile depuse în organizarea acestui eveniment, alaturi de toti colegii nostri de la Organizatia de Tineret  PRO.

Le multumesc, de asemenea, tuturor membrilor PRO din echipa noastră frumoasă de la Caransebes și din Caraș-Severin. Vă mulțumesc din suflet și promit că nu o să vă dezamăgesc, continuând împreună pe acest drum!”

Școala de Vară de la Eforie Nord s-a încheiat. Povestea #PROTineret continuă!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s