Final de campanie: mesajul secretarului general Pro România, Ion MOCIOALCĂ


Fie ca Binele să triumfe!!

Dragii mei,


Ne aflăm la finalul campaniei electorale pentru alegerile locale din acest an. Credeam că până acum am văzut tot ce se poate vedea în materie de campanii electorale. Pot să vă spun, însă, că aceasta a fost diferită de toate celelalte.


În primul rând, mă bucur că am reușit ca la nivelul județului să facem o alianță a stângii unite – PSD și Pro România – căreia s-au alăturat prietenii noștri din ALDE și PNȚCD. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelepciunea de care ați dat dovadă și pentru campania extrem de curată și foarte inteligent dusă. Sunt foarte mândru de voi, cum sunt mândru că fac parte dintr-o asemenea echipă.


În al doilea rând, sunt foarte mândru de candidații noștri. Sunt oameni care candidează pentru un nou mandat și au avut cu ce să se prezinte în campania electorală sau oameni cu experiența, dar si cu foarte multă energie și determinare, care sigur vor schimba lucrurile în bine. Ei au dus greul acestei campanii împreună cu echipele lor. Îi felicit pe toți și îi asigur că ei sunt cei care arată cel mai bine care este capacitatea partidelor noastre de a administra performant localitatile lor si judetul! În voi, dragii mei, stă puterea partidelor din care faceți parte. Este o onoare, dar și o mare responsabilitate pentru voi toti, dar si pentru mine.


Și ultimul, dar nu in cel din urmă rând, vă felicit pentru energia pozitivă pe care ați avut-o în această campanie. Faceți parte dintr-o nouă generație politică cu care într-adevăr județul nostru are o șansă să se dezvolte. Vă prezic o carieră politică lungă și plină de succese. Nu priviți in trecut, ci doar inaine, in echipa, impreuna!


Pentru toate acestea vă mulțumesc din suflet. Sunt mândru că am făcut parte din aceeași echipă și sunt convins că ea va fi câștigătoare.

Al vostru,
Ion Mocioalcă

Ion Mocioalcă, mândru de echipa sa, de noua generație politică

Ion Mocioalcă despre coagularea Stângii Politice și atipicul alegerilor locale 2020

Pe 27 septembrie, votați cu înțelepciune, votați candidații Alianței PRO Caraș-Severin, votați candidații PRO România, votați pentru oameni, comunitate, dezvoltare!! Doamne ajută!! – Elena Borchescu, coordonator OFPRO România Caraș-Severin

Un gând despre „Final de campanie: mesajul secretarului general Pro România, Ion MOCIOALCĂ

  1. Pingback: Votez STÂNGA UNITĂ!! Votez PRO Caraș-Severin!! | Sfinxul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s