Optimism, determinare, succes!


 

Organizatia Femeilor #ProRomâniaCarașSeverin este optimistă!!

La întâlnirea din 17 septembrie 2020, socializare și discuții pe marginea Calendarului de acțiuni programate în zilele de campanie electorală ce vor urma, au participat: coordonatoarea OFProRomânia Caraș-Severin, Elena Borchescu, coordonatoarea OFProRomânia Reșița, Luminița Țepeneu, coordonatoarea OFProRomânia Caransebeș, Adina Pasere, vicepreședintele organizațiilor și domnul Flavius Nedelcea, candidat pe listele Alianței #ProCarașSeverin, un camarad de suflet al femeilor.

#OFProRomâniaCarașSeverin susține candidatul Alianței #ProCarașSeverin la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, considerând că #SilviuHurduzeu este cel mai potrivit, onest, determinat dintre candidați pentru a continua proiectele începute, pentru a demonstra că, iată, se poate și transparent, cinstit, fără compromisuri ori abateri de la Lege!

În Caraș-Severin, stânga e UNITĂ, iar acest lucru este foarte important în primul rând pentru cărășeni. Vom susține candidații noștri și vom demonstra că suntem în stare să ne ridicăm la nivelul așteptărilor cărășenilor.

Silviu Hurduzeu, bilanț pozitiv la final de mandat

Mocioalcă: „Specialist în expediții, Dunca se agață ca înecatul de un pai, cu speranța că va lua Muntele Mic!“

„Mi-am adus aminte și o să-mi aduc aminte tot timpul de ce învățăm toți la școală. Știți acea pildă a lui Scorilo: se ceartă câinii, dar când apare lupul, aceștia se unesc? În Caraș-Severin nu a apărut un lup, au apărut niște hiene care vor să mănânce din Caraș-Severin. Nu le mai ajung banii pe care i-au făcut în Caraș-Severin și se plimbă cu elicopterele pe aici, printr-o zonă unde oamenii nu au bani pentru măști și pentru dezinfectanți ca să își ducă copiii la școală. Am venit să vă spun să ne unim, să scăpăm întâi de hienele din Caraș, iar după, dacă mă ajutați, să scăpăm de hienele din toată țara. Unirea nu e ușor de făcut. Sunt multe răni rămase deschise, sunt multe supărări din trecut. Din fericire, nu și în Caraș-Severin. Pe lista celor care nu m-au dezamăgit este Silviu Hurduzeu și îi mulțumesc pentru acest lucru. Acesta este motivul pentru care am venit să-l susțin pentru că nu vin să susțin oameni în care nu cred”. – Victor PONTA

Grindeanu despre liberali: „Pe acești oameni nu-i interesează decât afacerile și cum să-și ducă înainte business-urile pe care le dețin”

Ion Spânu: „A început școala. Cu ce preț?“

Gabriela-Maria Podașcă: 77% din totalul gospodăriilor din România întâmpină dificultăți în acoperirea cheltuielilor de zi cu zi. Veniturile sunt prea mici raportat la cheltuieli, iar cele mai multe familii trăiesc în regim de supraviețuire.

2% dintre angajații români și-au pierdut jobul în ultimul trimestru. Fără scheme de sprijin guvernamental, fără asigurarea accesului la servicii medicale și de educație în condiții de siguranță, tot mai mulți români rămâși fără venituri se afundă în sărăcie și neputință.

În loc să rezolve aceste probleme, Guvernul alocă 1 miliard de lei pentru alegeri. În loc să folosească fondul de rezervă pentru testare, tablete sau măști de protecție, Executivul dotează secțiile de votare cu cabine de vot speciale pentru suspecții de COVID.

Pe 27 septembrie ai ocazia să le arăți celor de la Guvern că nu ești de acord cu felul în care folosesc banii publici. Pe 27 septembrie #PUTEREA e la #TINE!

Mocioalcă către Vela: „Ai rămas cantonat în vremuri care au trecut. Te înțeleg că ești nostalgic!”

“Fără adevăr, onestitate, seriozitate, cinste și bun-simț, fară #muncă și #credință, nimic nu se poate realiza” – Noi am ales 99%muncă și 1% politică!

Pe 27 Septembrie votați #AliantaProCarasSeverin!
Ȋmpreună formăm o echipă unită şi performantă care, în mod sigur, va putea genera o majoritate în Consiliul Judeţean Caraş-Severin.

„Vom lupta pentru condiții de viață mai bune, pentru venituri mai mari pentru locuitorii județului Caraș. Aceasta este ceea ce stânga a făcut, indiferent dacă Guvernul de stânga a fost condus de Victor Ponta sau de Sorin Grindeanu. Creșterile salariale pot fi salvate, prin acțiunile din parlament ale PSD şi Pro România. Creșterea pensiilor şi a alocațiilor pot fi salvate, la fel. Putem crește în continuare nivelul de trai al oamenilor, dacă vom veni la vot și ne vom apăra drepturile“ – deputatul Ion MOCIOALCĂ, secretar general al Pro România

Ioana Petrescu, fost ministru de finanțe: “Dacă ar fi să dau un sfat, aș încuraja cât mai multe femei să intre în politică, să intre în administrația publică, acest sacrificiu merită”

Alegeri Locale – Victor Ponta: Pe 27 septembrie punem fundația pentru viitor!

Cărășenii nu se lasă cumpărați de Romeo Dunca și nici speriați de ministrul Marcel Vela!

Luptăm împreună și o să câștigăm împreună!!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s