Ferma Animalelor – George Orwell !


“Toate animalele sunt egale – dar unele animale sunt mai egale decat altele” – Ferma Animalelor – George Orwell !

Victor Ponta: „Regulile impuse de Guvernul PNL trebuie respectate doar de ceilalti romani – dar nu de membrii PNL ( care sunt deasupre regulilor)!”

Marcel Vela, la o mega petrecere a unui prieten în weekend. Nu au mai contat regulile

„Invitatul de onoare a fost, cum era firesc, nimeni altul decat ministrul Marcel Vela, prieten la catarama cu milionarul, care a fost perceput si ca fiind ochiul vigilent au autoritatilor ca lucrurile sa nu degenereze din punct de vedere al restrictiilor Covid-19, iar nuntasii sa salveze macar aparentele distantarii sociale.”

Exclusiv: Imagini cu Marcel Vela, invitat special la o nuntă cu sute de persoane în Caraș Severin. Locația inedită, dar și modul în care ar fi ajuns acolo ministrul de Interne 

” Ministrul Vela s-a alăturat petrecerii, iar de-a lungul serii nu a părut deloc deranjat de faptul că este încojurat de extrem de multă lume, dar și că regulile pe care chiar el le-a impus prin ordonanță militară, nu sunt respectate nici măcar de bunul său prieten.

Tot Vela, prin funcția pe care o deține, a scos armata în stradă și a dat ordin să le fie aplicate amenzi usturătoare celor care nu respectă și nu aplică actele normative impuse de pandemia de coronavirus. Numai că, în timpul liber, Marcel Veladezbracă haina statului și revine la omul simplu, care, din câte se pare, nu se teme absolut deloc de coronavirus. Desigur, a doua zi după cheful de zilei mari, Vela a îmbrăcat din nou haina statului și a susținut o nouă conferință de presă, în care ne-a asigurat de gravitatea situației și a cerut populației României să evite locurile aglomerate, să evite să se strângă în adunări de orice fel, etc. „

Nuntă mare în rândul liberalilor! Marcel Vela ar fi fost invitat de onoare 

 

Marcel Vela ar fi participat la o nuntă cu sute de invitați: nici vorbă despre distanțare socială/ SURSE

Un apropiat al ministrului de Interne, Marcel Vela, este acuzat că ar fi încălcat legea, în plină pandemie. Se cere intervenția președintelui Klaus Iohannis.

remember:

Ministrul de Interne anunță ce se va întâmpla cu nunțile, după 15 mai, când încetează starea de urgență

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s