PRO România Caraș-Severin se mândrește cu candidatura Corinei Crețu pentru PE


corina-cretu-victor-ponta-605x313

Corina Crețu: ‘Alegerile europene vor fi cel mai mare test după mulţi ani. Nu este vorba despre ideologii politice, ci despre pro-europeni şi anti-europeni’

 

 

”Aşadar, cred cu adevărat că este datoria noastră să apărăm acest proiect european care este unic pe planeta noastră şi trebuie să explicăm că nu a fost mereu la fel. Mai ales tinerei generaţii. Pentru că este vorba despre viitorul lor. Aş dori să văd mai mulţi tineri apărând proiectul european. Solidaritatea apare în toate documentele europene. În practică însă, îmi pare rău s-o spun, Uniunea Europeană şi statele membre au devenit mai egoiste ca niciodată, deci chiar cred că trebuie să revenim la solidaritate şi să înţelegem că numai împreună putem reuşi, sau împreună ne vom duce jos şi eşua”, a avertizat ea.

 

Corina Creţu: “Toţi pretindem, cel puţin, că avem toleranţă zero la corupţie”

 

Condiționarea alocării fondurilor euopene de respectarea statului de drept este justificată, iar Uniunea Europeană nu poate fi văzută „ca un bancomat”, a declarat comisarul european Corina Crețu într-un interviu difuzat vineri de Euronews. Ea a spus că doar astfel pot fi protejate interesele cetăţenilor europeni, care nu vor să îşi vadă irosiți banii din taxe. 

„Solidaritatea înseamnă progresul social și economic, înseamnă că nici un cetățean nu este uitat, că nicio regiune nu este lăsată în urmă. 


În calitate de comisar european responsabil de politica regională, am avut privilegiul, în ultimii cinci ani, de a da voce a ceea ce cred eu că reprezintă solidaritatea europeană: politica de coeziune. Este politica europeană al cărei principal scop este de a reduce disparitățile,de a ajuta regiunile să se dezvolte împreună.


Cred că valorile coeziunii – de solidaritate și corectitudine – sunt în ADN-ul Europei, la fel cum Europa se află în ADN-ul tuturor celor care în aceste zile participăm la Congresul PSE de la Madrid, precum și a tuturor cetățenilor europeni pe care noi avem onorarea să îi reprezentăm în familia socialiștilor europeni. „

 

Aproximativ o treime din bugetul Uniunii Europene este cheltuit pentru politica regională. Scopul este egalizarea discrepanţelor din venituri, asistenţă socială şi oportunităţi în blocul comunitar.

O mare parte a banilor merge către proiecte în cele mai sărace regiuni ale Europei. Euronews a discutat cu Corina Creţu, comisarul european pentru politică regională, despre provocările cu care se confruntă în prezent departamentul său şi Europa, în general.

 

 

Organizația Județeană  pro România Caraș-Severin își declară susținerea și respectul, admirația  pentru comisarul european, Corina Crețu, Corina  NOASTRĂ!

 

Ne mândrim cu candidați redutabili, suntem parte a echipei de susținători ai comisarului european pe Politica Regionala, Corina  Crețu, din partea partidului  Pro România!

„„Candidez pentru alegerile PE din partea Pro România care are un proiect ambiţios de dezvoltare a României, cu oameni comepetenţi şi profesionişti. Am fost şi rămân o social- democrată europeană convinsă şi cred singura şansă de dezvoltare a României este în interiorul unei UE puternice şi echitabile, unde ne trebuie aliaţi şi prieteni.” – Corina Crețu

 

 

55

224433

pro-pro

 

În partidul PRO România, Egalitatea de şanse, ca valoare fundamentală a Uniunii Europene, este pe deplin respectată şi ocrotită.

 

”Ce este cert: Victor Ponta va fi cap de listă la europarlamentare, nu pleacă la Bruxelles, ci urmăreşte o ridicare a scorului partidului, este locomotiva partidului şi al doilea om care va fi pe listă va fi Corina Creţu, ceea ce arată că avem determinarea de a propune oameni care cunosc problematica europeană. Corina Creţu ocupă postul de comisar european pe un domeniu extrem de important, poate cel mai important pe care l-a avut România, dezvoltarea regională, fondurile de coeziune. Mai departe vom vedea pe cine punem pe listă în aşa fel încât să putem să ne realizăm obiectivul: 8-10% din voturi, trei, patru europarlamentari”

 

 

Semnează pentru ProRomânia!

 

Corina Creţu, la Euronews: Alegerile europene vor fi cel mai mare test pentru UE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s